Slide 1

Tractaments facials

Per obtenir una pell sana i cuidada, l'ideal és fer-se una neteja de cutis adequada a cada tipus de pell. Nosaltres oferim una àmplia carta de serveis per adequar-la a les necessitats de cadascú.
Peeling + mascareta facial
Consisteix a fer una exfoliació de la pell per eliminar les cèl·lules mortes d'aquesta i tractar-la amb una mascareta i una crema adequada als diversos tipus de pell.
Preu: 15€
Neteja de cutis
Es tracta de realitzar una neteja de la pell, una exfoliació per a l'eliminació de cèl·lules mortes, netejar d'impureses gràcies a l'extracció i requilibrarla amb una màscara i una crema adequada a cada tipus de pell.
Preu: 27€
Neteja de cutis amb brossage
Consisteix a realitzar una neteja facial adequada a la pell però a més a més fer una neteja amb el brossage, aquest és un raspall que produeix una neteja més profunda de la pell a més de produir una activació de la microcirculació sanguínia.
Preu: 30€
Neteja de cutis amb ampolla
Es tracta d'una neteja adequada al tipus de pell de la clienta però afegint una ampolleta per millorar la problemàtica de la pell, aportant més vida a la pell.
Preu: 35€
Tractament facial anti-estrès
L'estrès causat per la vida quotidiana fa que la nostra pell sembli castigada, amb aquest tractament el que volem aconseguir és una relaxació dels músculs facials i una millora a nivell de salut de la pell.
Preu: 40€
Tractament facial revitalitzant
Tractament recomanat per les pells que no tenen vida ,aquestes pells apagades que necessiten aportar-li oxigen.
Preu: 40€
Tractament del contorn d'ulls
Tractament per a persones que tenen problemes a la zona del contorn dels ulls com ara ullera, bosses o falta d'hidratació en aquesta zona.
Preu: 40€
Tractament facial d'hidratació profunda
Tractament basat en la línia AQUA GENOMICS. Estimula la síntesi dels enzims que participen en què existeixi un equilibri perfecte d'aigua i lípids en la nostra epidermis. Aquest tractament està recomanat per a pells amb falta d'hidratació a nivell profund.
Preu: 45€
Tractament oxigenant
Tractament recomanat per a pells que estan asfixiades o que tenen una falta de lluminositat, alhora que tractes la falta d'oxigen també tractem les arrugues ja que estimulem la síntesi de col·lagen i millorem la textura de la pell.
Preu: 45€
Tractament despigmentant
Tractament que es basa en la línia WHITE. Es tracta d'un eficaç tractament en el qual el principal objectiu és dissimular les taques causades per problemes hormonals, mediambientals o un excés d'exposició solar que envelleixen innecessàriament l'aspecte de la persona.
Preu: 45€
Tractament per pells grasses
Tractament basat en la línia PURE SOLUTIONS. És una línia basada en la barreja de diversos àcids que tracten de controlar les secrecions de greix de la pell però sense que aquestes perdin totalment els lípids protectors de la pròpia pell.
Preu: 45€
Tractament facial amb cèl·lules mare vegetals

Tractament basat en la línia INTENSIVE ANTI-AGE CELLACTIVE. És una línia basada en les cèl · lules vegetals obtinguides a través d'una tecnologia que permet aconseguir principis actius amb major eficàcia i lliures de pesticides. En aquest cas s'utilitzen cèl·lules procedents dels arbres de Sequoia, que aporten un elevat nombre de substàncies anti-edat i produeix una renovació dels danys de la pell a nivell profund. I d'altra banda la flor de vid que ens prevé dels possibles danys a la pell. A més d'aquests dos components ens aporten altres principis actius.


Aquest tractament està indicat per a persones que tenen una pell madura, tot i que en pells joves també es pot fer per donar vida i prevenir l'aparició d'arrugues.

Preu: 50€
Tractament regenerador i antiarrugues amb A.H.A
Aquest tipus de tractament consisteix en una renovació cel · lular, exfoliació i hidratació a nivell profund. També té un gran efecte anti-edat, que ens mostra una pell refinada, llisa i sense taques. Aquest tipus de tractament està especialment indicat per a pells apagades i desvitalitzades, amb textura irregular i excés de cèl · lules mortes. També és ideal realitzar-se com tractament post-estiu, per pal · liar els efectes del sol.
Preu: 50€
Tractament regenerador amb vel de col·lagen
Tractament basat en l'aplicació d'un vel de col·lagen liofilitzat que tracta de reparar aquestes pells seques, sensibles i atrofiades, pel fet que és altament regenerador cel · lular i té una gran capacitat d’hidratació. Encara que esta indicat per unes pells especifiques es pot aplicar a qualsevol tipo de pell, ja que també actua com a tractament antiarrugues.
Preu: 50€
Tractament de vinoteràpia facial
Aquest tractament està basat en la línia KIANTY EXPERIENCE vinoteràpia, en el qual el principal component és el polifenol, que és un principal actiu 50 vegades més potent que la vitamina E i 20 vegades més que la vitamina C, el que fa que el producte sigui un anti oxidant i un anti radicals lliure més potent que uns altres productes que hi ha al mercat. La finalitat d'aquest tractament és aconseguir suavitzar tots els signes d'envelliment, com ara les arrugues, la pèrdua de fermesa, el grau d'hidratació i la textura.
Preu: 60€