SENTITS
També a:
0 PROMOCIONS
Slide 1

Massatges i tractaments

La millor manera per evadir-se dels problemes diaris o millorar aquestes problemàtiques causades pel desgast del dia a dia és fer un bon massatge acord amb les necessitats de cadacú. Descobreix l'àmplia varietat de massatges que tenim.
Massatge terapèutic (30, 60 o 90 minuts)
Són massatges per tractar diverses problemàtiques musculars, és un tipus de massatge més actiu i profund.
Preus:   21€ (30 minuts)
36€ (60 minuts)
50€ (90 minuts)
Massatges relaxant (60 o 90 minuts)
Massatges en que l'objectiu és aconseguir la relaxació a través d'uns moviments llargs i suaus, buscant una harmonia de benestar.
Preus:   36€ (60 minuts)
50€ (90 minuts)
Massatge a 4 mans (60 minuts)
Massatge el doble de relaxant, on les 2 terapeutes es coordinen a la perfecció per aconseguir una major relaxació i benestar.
Preus:   65€ (60 minuts)
Drenatge limfàtic (60 minuts)
Massatge basat en una sèrie de bombeixos i maniobres que ens ajuden a la correcta circulació sanguínia i l'eliminació de toxines del nostre cos. Aquest tipus de massatge es recomana en persones que tenen una mala circulació sanguínia, aquelles persones que estan acabades d’operar o en els dies posteriors a donar a llum. El temps destinat al tractament (1h) es localitza en una zona concreta del cos.
Preu: 42€
Drenatge limfàtic (Bono 10 sessions + 1 gratuïta)
Pots obtenir bonos de 10 sessions de drenatge linfàtic. Amb la compra de cada bono es regala una sessió gratuïta.
Preu: 390€
Reflexologia podal (60 minuts)
És un tipus de massatge que consisteix en la pressió de diferents punts en els peus on està reflectit tot el nostre cos, és una manera de treballar certes parts que amb un massatge normal és difícil d'accedir o en parts que per diferents motius treballar-los directament pot ser perjudicial. Alhora que treballem aquests punts aconseguim facilitar l'obtenció d'energia vital, ajudant a estimular el sistema immunològic i a crear un cos més fort i una ment més tranquil·la.
Preu: 37€
Peeling corporal + hidratació
Consisteix en facilitar l'eliminació de les cèl · lules mortes que produeix la nostra pell i que aquesta tingui un aspecte més saludable, a continuació es fa una bona hidratació.
Preu: 37€
Massatge hawaià amb Candle MASSAGE
Aquest massatge es realitza amb SENSE Candle MASSAGE, espelma de massatge corporal que gràcies al seu baix punt de fusió i en utilitzar ceres vegetals en la seva fórmula, es converteix en un suau oli de massatge amb un alt poder hidratant. Aquest tipus de massatge consisteix en recorre suaument tot el cos amb els avantbraços, braços i els palmells de les mans al ritme de la música hawaiana que sona de fons. S'utilitza per eliminar tensions i alleujar contractures musculars, però a més harmonitza tot el cos i relaxa la ment. Ideal per mimar en qualsevol moment.
Preu: 38€
Peeling corporal + massatge hawaià amb Candle Massage
És la combinació del peeling corporal i per a la hidratació es basa en el massatge amb candle massage.
Preu:52€
Tractament Aromas de Oriente (90 minuts)
Deixa't seduïr per l'encant d'Orient. envoltar pels seus aromes càlids. Experimenta un oasis absolut de benestar a la teva pell.
Preu: 65€
Tractament Tè verd (60 minuts)
Deixa't seduïr per els aromes càlids del tè verd. Experimenta un oasis absolut de benestar a la teva pell.
Preu: 65€
Xocoloterapia corporal (90 minuts)
Concedeix-te un petit parèntesi en aquest món d'estrès i aconsegueix un equilibri entre el cos i la ment. Gracies a les seves propietats antiestrès i anti fatiga aconseguim una sensació de benestar incomparable. Aquesta s'aconsegueix a través d'un peeling de sals amb oli de cacau, suau però alhora efectiu per preparar la pell per rebre una bona hidratació basada en un oli amb aromes relaxants. Un cop la pell està hidratada i s'ha aconseguit un ambient prou relaxat, s'embolica a la persona amb un embolcall de cacau calent i es deixa actuar durant un temps.
Preu: 60€
Massatge amb pindes
Aquest massatge consisteix en realitzar una sèrie de moviments relaxants amb una pindes lleugerament calentes, compostes de llavors, pell i polpa de raïm. A través d'aquests moviments i les propietats del raïm aconseguim millorar la circulació sanguínia, alleujar dolors musculars i fins i tot afavorir l'eliminació de la cel·lulitis.
Preu: 50€

Bono 10 massatges de 30, 60 o 90 minuts
Pots obtenir bons de 10 sessions tant de massatges terapèutics com dels relaxants. I escollir entre els de 30 minuts, 60 minuts o els de 90 minuts. Amb la compra de cada bono es regala una sessió gratuïta.
Preus:   170€ (30 minuts)
320€ (60 minuts)
460€ (90 minuts)

Tractaments corporals estètics
Tractaments especialitzats per tractar aquells problemes estètics com ara cel·lulitis o falta de reafirmació. Utilitzant cremes i concentrats especials per a cada problemàtica i embolcalls específics per acabar de realitzar aquest tractament.
Preu: 45€/sessió
Tractaments corporals estètics (Bono 10 sessions + 1 gratuïta)
Pots obtenir bonos de 10 sessions de tractaments estètics corporals. Amb la compra de cada bono es regala una sessió gratuïta.
Preu:   400€ (10 sessions + 1 gratuïta)

Pressoteràpia
La pressoteràpia és un tractament de drenatge limfàtic; consisteix en col·locar unes botes pneumàtiques, les quals s'inflen i es desinflen d'aire des dels peus fins l'abdomen per a produir un drenatge i així afavorir la circulació limfàtica. És ideal per tractar la cel · lulitis, la retenció de líquids i ajudar a millorar els símptomes de les varius. La pressoteràpia té efectes en tot el cos, ja que afavoreix el retorn venós eliminant les toxines, retornant així l'equilibri circulatori.
Preu: 20€
Pressoteràpia (Bono 10 sessions + 1 gratuïta)
Pots obtenir bonos de 10 sessions de pressoterapia. Amb la compra de cada bono es regala una sessió gratuïta.
Preu: 150€

Electroestimulació
És un tipus de tractament que consisteix en l’estimulació elèctrica de grups musculars per tonifica, elastifica i endurir el múscul, a través d'uns elèctrodes. Gràcies als diferents programes que existeixen en la màquina està té una finalitat o una altra. És ideal per remodelar, tonificar, reafirmar o eliminar les cèl · lules grasses. Es pot aplicar en gairebé qualsevol zona del cos.
Preu: 20€
Electroestimulació (Bono 10 sessions + 1 gratuïta)
Pots obtenir bonos de 10 sessions de eslectroestimulació. Amb la compra de cada bono es regala una sessió gratuïta.
Preu: 150€

Auricoloterapia
Preu: 20€
Semilles Auricoloterapia
Preu: 5€