SENTITS
També a:
0 PROMOCIONS
Slide 1

Tractaments facials

Per obtenir una pell sana i cuidada, l'ideal és fer-se una neteja de cutis adequada a cada tipus de pell. Nosaltres oferim una àmplia carta de serveis per adequar-la a les necessitats de cadascú.
Peeling + mascareta facial
Consisteix a fer una exfoliació de la pell per eliminar les cèl·lules mortes d'aquesta i tractar-la amb una mascareta i una crema adequada als diversos tipus de pell.
Preu: 15€
Neteja de cutis sense llavi i celles
Consisteix a realitzar una neteja facial adequada a la pell sense llavi i celles.
Preu: 30€
Neteja de cutis amb llavi i celles
Consisteix a realitzar una neteja facial adequada a la pell incloent llavi i celles.
Preu: 35€
Neteja de cutis amb ampolla
Es tracta d'una neteja adequada al tipus de pell de la clienta però afegint una ampolleta per millorar la problemàtica de la pell, aportant més vida a la pell.
Preu: 40€
Tractament del contorn d'ulls
Tractament per a persones que tenen problemes a la zona del contorn dels ulls com ara ullera, bosses o falta d'hidratació en aquesta zona.
Preu: 45€
Tractament facial d'hidratació profunda
Tractament basat en la línia AQUA GENOMICS. Estimula la síntesi dels enzims que participen en què existeixi un equilibri perfecte d'aigua i lípids en la nostra epidermis. Aquest tractament està recomanat per a pells amb falta d'hidratació a nivell profund.
Preu: 45€
Tractament per pells grasses
Tractament basat en la barreja de diversos àcids que tracten de controlar les secrecions de greix de la pell però sense que aquestes perdin totalment els lípids protectors de la pròpia pell.
Preu: 45€
Tractament anti-edat
Tractament que té un gran efecte anti-edat, que ens mostra una pell refinada, llisa i sense taques. Està indicat per a persones que tenen una pell madura, tot i que en pells joves també es pot fer per prevenir l'aparició d'arrugues.
Preu: 45€
Tractament amb Vitamina C
Tractament que revitalitza i aporta lluminositat a la pell. A causa de la seva alta concentració de Vitamina C i extractes de fruites la pell se sent més hidratada, elàstica ferma i llisa i el to s'homogeneïtza.
Preu: 45€